Opruimactie Delftse Hout

Actueel 38 keer gelezen

Regio / Delft - Op donderdagmiddag 10 mei gaan ruim 250 ambtenaren van de gemeente Delft aan de slag in de Delftse Hout en omgeving. In groepen gaan de medewerkers van de gemeente graffiti verwijderen, paden vullen, een extra ronde zwerfafval opruimen, de begraafplaats extra schoonmaken en hulp bieden bij kinderboerderij of Papaver.

Deze eerste ‘ambtenarenmiddag’ is een alternatief voor de jaarlijkse sportdag van de gemeente. De gemeentelijke dienstverlening gaat op 10 mei gewoon door.

Gemeentesecretaris Hans Camps: “De middag draagt bij aan een betere samenwerking en samenhang binnen de organisatie. Bovendien doen we leuke en goede dingen op een fantastische plek in de stad. De werkzaamheden zijn overigens vooral extra en behoren niet tot de normale taak van de gemeente”.

Een aantal organisaties in de Delftse Hout heeft aangegeven voor diverse werkzaamheden graag gebruik te maken van de inzet van ambtenaren. Het gaat om werk dat anders niet zou gebeuren of met een lagere intensiteit. De deelnemers sluiten de middag af met een barbecue op de Staalweg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant