Speciale kerkdienst

Algemeen 45 keer gelezen

Op zondagmiddag 6 mei vindt er in de Christelijke Gereformeerde kerk in Delft een speciale kerkdienst plaats. Deze kerkdienst is aangepast aan verstandelijk gehandicapten. De dienst begint om 15.00 uur en wordt geleid door dominee Hilbrand van Eeken. De kerkdienst zal gaan over het thema Bevrijdingsdag.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst mee te maken; in het bijzonder verstandelijk gehandicapten, hun familie/begeleiding en andere belangstellenden.

Het adres van de Chr. Geref. Kerk is Nieuwe Langendijk 32 in Delft (via het pleintje te bereiken). De kerkdienst gaat uit van Christelijke Gereformeerde Kerk in samenwerking met de (ICVG) Interkerkelijke Commissie voor Verstandelijk Gehandicapten. In deze commissie zijn diverse kerken in Delft en Pijnacker vertegenwoordigd. Regelmatig wordt er door de ICVG in samenwerking met één van de kerken een aangepaste kerkdienst voor verstandelijk gehandicapten georganiseerd.

Voor meer informatie over de kerkdienst van 6 mei aanstaande kunt u contact opnemen met Annette de Ruijter telefoon (015) 257 65 08.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant