Project mijN470

Gemeente 21 keer gelezen

Regio - Zaterdag 14 juli kunnen belangstellenden voor één dag een stuk van de nieuwe autoweg N470 met een leuke, zelfverzonnen activiteit in bezit nemen!

Misschien wilt u een barbecue organiseren met de voetbalclub of maakt u een poppenkasttheater met de buurkinderen? Het wordt in elk geval een grootse parade van activiteiten op de nieuwe - nog net niet geopende - provinciale weg en een afspiegeling van de levendigheid en diversiteit van het gebied rondom de N470. Doe mee en maak deel uit van dit unieke straatfeest in Nederland!

Locatie

Het evenement mijN470 is op 14 juli (in het weekeinde vóór de officiële opening van dit gedeelte van de N470 voor verkeer). De laatste kans dus om op deze nieuwe provinciale weg iets leuks te doen voordat er auto’s rijden. De ‘leukste file van Nederland’ begint om 11.00 uur en duurt tot rond 18.00 uur. Het project is gepland rond het Tolhekplein en is eenvoudig te bereiken vanaf de Klapwijkseweg.

Er zijn meerdere kilometers van de nieuwe provinciale weg beschikbaar. Iedereen kan meedoen. Het is mogelijk om u als school, bedrijf of vereniging op te geven, maar u kunt ook alleen of samen met vrienden en familie deelnemen. Meer informatie vindt u op de website www.mijn470.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant