Afbeelding

Tapas del Mondo: Drie kerstdagen!

Algemeen 139 keer gelezen

ADVERTENTIE - Tapas del Mondo aan de Markt in Nootdorp houdt er geen twee maar drie kerstdagen op na.

Zowel op Kerstavond 24 december als op Eerste en Tweede Kerstdag, 25 en 26 december, is het gezellige tapasrestaurant vanaf 16.00 uur geopend. Kijk voor informatie en reservering op de site: tapasdelmondo.nl.

Tapas del Mondo is het stralende middelpunt van de Markt in Nootdorp. Het tapasrestaurant kent een uniek concept: internationale tapas. De keuze is ruim en divers. Op de menukaart staan zestig kleine gerechten uit alle delen van de wereld waar je onbeperkt van mag proeven. Uitbater Yasser Abbas is enorm trots. Zijn restaurant bestaat eind november twee jaar. Zijn tapasgerechten bleken al snel een groot succes: “Om aan de vraag te voldoen heb ik toen een pand erbij gehuurd. We gingen van 24 naar 115 zitplaatsen. Nog steeds zitten we ieder weekend goed vol.”

Yasser denkt dat het ‘all you can eat-concept’ bijdraagt aan het succes. In Pijnacker-Nootdorp was hij de eerste en na twee jaar nog steeds de enige: “Daarnaast is kwaliteit heel belangrijk. Als je gaat bezuinigen op producten komen mensen niet meer terug ”, zegt hij. “Ook de prijs is betaalbaar. Voor 23,50 euro kun je een hele avond onbeperkt genieten.”

Kerst
Met Kerstmis wijkt Yasser voor het eerst niet af van zijn restaurantformule. “Gewoon onbeperkt tapas eten op kerstavond, eerste- en tweede kerstdag, drie dagen dus. Uiteraard zorgen we ervoor dat er wat extra feestelijke tapasgerechten op het menu staan!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant