Afbeelding

Slijterij De Helm klaar voor de feestdagen

Algemeen 139 keer gelezen

ADVERTENTIE - Al meer dan 50 jaar is Slijterij en Wijnhandel "De Helm" hét adres voor allerhande bieren, wijnen, likeuren en whisky. Naast de gangbare dranken zijn er vele specialiteiten in elke categorie.

De decembermaand is bij uitstek een maand om eens binnen te stappen bij "De Helm" aan de Kerkweg in Pijnacker. Je vindt er smaakvolle cadeaus en wordt met raad en daad op weg geholpen. “Bieren, wijnen, likeuren, Port en whisky’s”, zegt eigenaar Rob Kouwenhoven. Het is een drukke tijd voor de bekende Pijnackernaar die altijd vol passie kan vertellen over zijn onderneming: “Honderden wijnen hebben we in voorraad en momenteel dik driehonderd soorten whisky’s”, vertelt hij.

Proost
Samen met het team draagt hij zorg voor een goede service in de winkel waar en groot assortiment dranken is te vinden. Zij stellen de leukste pakketten samen die uniek zijn om te geven, zowel particulier als voor bedrijven. Uiteraard kan de klant zelf bepalen wat de inhoud wordt. Hij volgt ook de laatste trends: “Whisky wordt meer gedronken, maar mannen schakelen ook steeds meer over op wijn”, weet hij. Overigens ben je voor speciale en goede bieren ook aan het juiste adres bij "De Helm".

Verhuur
Wil je een leuk feest geven, maar ontbreek het aan statafels, stoelen of een heuse tap? Partyservice de Helm biedt al jaar en dag uitkomst. Professioneel en op tijd. Tevens het adres voor de complete verzorging van uw feest. Bediening, aankleding en buffetten: u kunt vrijblijvend een voorstel krijgen. Kijk op de website voor alle mogelijkheden. Volg Slijterij en partyservice de Helm ook op Facebook!

Proeverij
Regelmatig houdt De Helm proeverijen met wijn en whisky. Indien u op de hoogte wil blijven over deze activiteiten stuur dan een mail naar: info@dehelm.nl. U krijgt dan maandelijks de nieuwsbrief gemaild.

Adverteren op Telstar Online of Telstar TV? Bel 015-3615471 of mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl.

Uit de krant