Afbeelding

Dies Uiterwijk (72) vermist

Regio 81 keer gelezen

Regio - De politie zoekt sinds zondag 16 november met man en macht naar de 72-jarige Dies Gerdina Uiterwijk-Vlaardingerbroek. Dies is verdwenen na een bezoek aan een kerk in Den Haag, vanwaar zij met de fiets vertrok.

Dies droeg op het moment van haar verdwijning een donker dun jack, een zwarte broek en zwarte schoenen. Zij reed op een grijze damesfiets, sportief model met grijs-lichtblauwe fietstassen aan haar bagagedrager en een donkergrijze stuurtas. 

"Sinds zondagavond 19.00 uur is onze moeder vermist. Zij is dementerend en is afgelopen zondag in verwarde toestand in de regen gaan fietsen. Ze heeft rond 19.00 uur bij eetcafé de Westlander in De Lier gegeten. Daarna weten we het niet meer."

"Uiteraard is de politie ingeschakeld en zijn we gaan zoeken. Heeft iemand onze moeder misschien nog gezien of weet iets? Het is een heel waterrijk gebied dus wij vrezen het ergste... Alle tips zijn welkom", zo schrijft haar zoon Jurjen Uiterwijk op Facebook.

Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Update
De vermiste Dies Gerdina Uiterwijk-Vlaardingerbroek is gisteren overleden aangetroffen in een sloot in een weiland in ‘s-Gravenzande.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant