Afbeelding

Lady's Night in Pijnacker!

Algemeen 54 keer gelezen

ADVERTENTIE - Vrijdag 14 november houdt Diva's & Macho's een super Lady’s Night in Het Parochiehuis aan de Oostlaan in Pijnacker. Zet dit alvast in je agenda voor volgende week! Het wordt geweldig!

Er zijn superveel leuke stands van kleine ondernemers uit onze eigen regio! Er is live muziek, een welkomstdrankje en hapje een echte loterij waar je super veel leuke luxe nieuwe en innovatieve spullen kunt winnen!

Maar er is nog veel meer. Voor al je vragen over voeding kun je terecht bij een voedingsdeskundige. Krasna’s Mode is er met de leukste en nieuwste en betaalbare fashion, ook voor grote maten. Stickers and Stuff voor de leukste tekstborden. Tupperwear met de hotste aanbiedingen.

Forever living met de nieuwste innovatie huid verzorging producten. Diva's & Macho's, ofwel alles voor uw hond! Ook kun je jouw nagels laten verzorgen door H & F beauty. Alles ontdekken over de nieuwste woontrends. Ook zal er een fotografe aanwezig zijn voor de leukste foto's! En nog veel meer!

Klets gezellig bij met je vriendinnen in de loungehoek en geniet van de demonstraties met de nieuwste producten! De ontvangst is vanaf 19.00 de avond zal tot 23.00 duren. De loterij vindt plaats om 22.00 uur. Heel de avond is er eten en drinken te verkrijgen!

Kaarten bestellen
Kaartjes voor deze avond zijn in de voorverkoop maar 5 euro en te bestellen via divasenmachos@hotmail.com. Aan de kassa kosten de kaarten 7,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant