Afbeelding

Ladies Night in Ackershof

Algemeen 42 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op vrijdag 7 november organiseert de Ondernemersvereniging Ackershof voor de tweede keer een Ladies Night. Deze duurt van 18.00 tot 21.00 uur en het belooft een topavond te worden.

Er loopt een champagnedame rond. Zij is gekleed in het zilver en heeft een flexibele metaalconstructie om zich heen. Hierin kunnen 50 glazen geplaatst worden. Deze glazen zijn gevuld met heerlijke prosecco. In het nieuwe gedeelte van het centrum staat een chocoladewagen Chocolate Choice. Stukjes fruit en andere zoetigheden worden gedoopt in de heerlijkste Belgische chocolade.

In de oude passage komt een fraaie buffettafel te staan. U kunt daar heerlijke hapjes proeven die gemaakt zijn met ingrediënten uit de Foodwinkels in Ackershof Geen feest zonder muziek. Vijf gedreven muzikanten hebben er zin in om lekker te komen spelen in ons centrum. De Swing Dixielandband met Michel Guldenmondt (bekend van de Blaasbalgen) gaat de pannen van het dak spelen.

In de winkels is van alles te beleven. Diverse workshops, aanbiedingen en acties. Bekijk deze in de Telstar van aanstaande woensdag. Kom naar Ackerhof, want het wordt heel gezellig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant