Leo en Ellen van Leeuwen overhandigen Ford Ka aan Jolanda van der Voort.
Leo en Ellen van Leeuwen overhandigen Ford Ka aan Jolanda van der Voort.

Nootdorpse wint Ford Ka(as)

Algemeen 103 keer gelezen

ADVERTENTIE - De Nootdorpse Jolanda van der Voort is winnaar geworden van een splinternieuwe Ford Ka. Gastrovino Het Hof van Heden mocht deze auto weggeven aan de geluksvogel, die de auto won bij het kopen van een stuk kaas.

“De hele maand September hebben alle Gastrovino winkels bij 500 gram Stompetoren kaas een lot mogen weggeven. Dit lot kon later via internet geactiveerd worden”, legt Leo van Leeuwen van het Hof van Heden uit. “Jolanda van der Voort is de gelukkige prijswinnares, maar zij had onlangs een nieuwe auto gekocht. Daarom gaat haar zus, de Nootdorpse Marina Eskes, er met de Ford Ka van door.”

Ellen van Leeuwen, mede-eigenaar van Het Hof van Heden, heeft nog wel een aantal slapeloze nachten gehad. “Op een speciale Gastrovino bijeenkomst hoorde wij al dat de notaris een winnend lot had gekozen, en dat deze bij ons was uitgedeeld. Maar als de winnaar het lot niet meer in huis zou hebben, ging de auto naar een ander toe. Dus dat was echt nog even spannend.”

Het team van Het Hof van Heden en Ford Schakel Autogroep Schiedam wensen de zussen heel veel veilige kilometers en heel veel plezier met de fonkelnieuwe Ford Ka.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant