Ling-Chen en Mechelina geven korting zolang de afsluiting duurt.
Ling-Chen en Mechelina geven korting zolang de afsluiting duurt.

Lunchroom De Joker geeft bouwkorting!

Algemeen 293 keer gelezen

ADVERTENTIE - Ling-Chen is samen met haar man al weer zes jaar het vaste gezicht van Lunchroom De Joker in de Stationsstraat. Vaste kracht Mechelina staat daarnaast al ruim twintig jaar in de bekendste keuken van Pijnacker. De Joker is een begrip in Pijnacker.

Door de afsluiting van de Emmastraat is het minder druk in de lunchroom en daarom geeft Ling-Chen op allerhande producten bouwkorting. “Zolang de Emmastraat is afgesloten”, zegt ze. Nu we er toch zijn blikken we met Mechelina eens terug op al die jaren Joker. “Voor De Joker zat er frietzaak Dubbel D en daarvoor een lappenwinkeltje”, weet ze nog goed.

Ben Cramer
Mechelina kan een boek schrijven over haar belevenissen in De Joker: “Zanger Ben Cramer (Hij was maar een clown) kwam hier een keertje eten en in een winters weekend stonden er ineens twintig wielrenners in de zaak. Ze wilden allemaal een pannenkoek met spek. Dat hebben we gewoon geregeld”, zegt ze lachend. De afgelopen jaren is het assortiment flink gegroeid. Heerlijke snacks, goede patat die in plantaardig vet wordt gebakken, shoarma en natuurlijk het bekende softijs van De Joker.

Kiphaasjes
In een lunchroom met zoveel lekkers is het moeilijk kiezen. Na even nadenken weet Mechelina het toch zeker: “Mijn favoriete snack? De Joker krokante kiphaasjes vind ik het lekkerst”, zegt ze. Ling-Chen geeft de voorkeur aan de loempia. “Dat kan ook niet anders”, glimlacht ze. Ondanks alle bouwdrift en afsluitingen in de Emmastraat is het nog goed mogelijk om Lunchroom De Joker te bereiken. Je kunt gratis parkeren op het Truckerplein en achterlangs naar de winkel lopen. Met een blauwe kaart kun je in de straat parkeren en lopend en op de fiets is er natuurlijk helemaal niets aan de hand.

Kortingen
Niet in de laatste plaats moet je langskomen voor de enorme kortingen. “En we zijn al sowieso de goedkoopste op het dorp”, zegt Mechelina. De prijzen zakken nu dus nog lager: patat en raspatat voor maar 1.50 euro, een grote Delftse kroket voor 1.50 euro, een frikandel, kaassoufflé of kroket voor slechts 1 euro en maar liefst zes kipnuggets voor 1.50 euro. Maak daarnaast ook gebruik van de stempelkaart in de winkel: bij een volle spaarkaart, krijg je 10 euro korting.

Wij weten het wel en gaan als een speer naar De Joker, of het nou lastig parkeren en manoeuvreren is of niet. De Joker blijft een begrip in Pijnacker, de lekkerste én de goedkoopste!

  • Ook adverteren op Telstar Online en in één klap duizenden dorpsgenoten bereiken? Klik hier!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant