Logo telstar-online.nl

Weer belangstelling voor Mike van Duinen

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Pijnackernaar Mike van Duinen mag zich opnieuw verheugen in de belangstelling van AZ. Momenteel speelt de 22-jarige spits nog bij ADO, alwaar hij gisteren in een oefenduel tegen FC Dordrecht zelfs de aanvoerdersband mocht dragen.

Bij AZ zwaait momenteel voormalig bondscoach Marco van Basten de scepter. Van Basten had afgelopen seizoen bij Heerenveen Alfred Finnbogason onder zijn hoede, die de topscorer van de eredivisie geworden is.

Van Duinen (alias 'Rooie Mike') heeft een contract tot 2016. Amateurclubs worden van zo'n transfer ook wijzer. Zo zal de penningmeester van Oliveo met argusogen de transferperiode, die tot 1 september duurt, gaan volgen omdat dit de club tienduizenden euro's kan gaan opleveren. Van Duinen speelde immers enkele jaren tot zijn 17de bij Oliveo. 

Vorig jaar om deze tijd was er voor Van Duinen belangstelling van o.a. FC Utrecht en FC Kopenhagen. Deze ketsten af op de hogere transfersom die ADO verlangde. Wellicht dat de belangstelling van AZ wat verder gaat, daar AZ zijn eerste spits Aron Johannsson zeker twee maanden moet missen vanwege een enkeloperatie.

Meer berichten