Afbeelding

Woningbouw presenteert nieuwbouwplannen

Gemeente 144 keer gelezen

Pijnacker - Maandagavond 3 oktober presenteert Rondom Wonen vanaf 19.30 tot 21.00 uur in Ontmoetingscentrum ‘de Acker’ haar bouwplannen voor de woningen aan de Thorbeckelaan in Pijnacker Noord.

Bewoners in de directe omgeving hebben van Rondom Wonen een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom, zo laat de gemeente weten.

Rond de jaarwisseling 2010/2011 zijn de zestig twee-laagse woningen aan de Thorbeckelaan gesloopt. Samen met de gemeente heeft Rondom Wonen de mogelijkheden onderzocht voor nieuwbouw op de vrijgekomen plekken.

"Ook de wijkvereniging Pijnacker Noord heeft, mede namens de direct omwonenden, haar wensen kenbaar kunnen maken. De bouwplannen die nu gepresenteerd worden houden zoveel mogelijk rekening met de uitgangspunten en wensen van zowel wijkvereniging als gemeente. Rondom Wonen is aanwezig om u te informeren", aldus een woordvoerder van de gemeente.

Overige vragen

Mocht je vragen hebben over de herinrichting van het openbaar gebied. Kijk op www.pijnacker-nootdorp.nl onder Dossier > Pijnacker Noord voor informatie over de wijk Pijnacker Noord, het schetsontwerp voor de inrichting van de Parkbuurt en het definitieve ontwerp voor de Staatsliedenbuurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant