Verkeersmaatregelen Nootdorp

Verkeer 107 keer gelezen

Nootdorp - De komende tijd zullen er in Nootdorp weer een aantal veranderende verkeerssituaties van kracht zijn. Dit vanwege werkzaamheden aan de weg.

Zo moet de Bartholomeuslaan in Nootdorp nog definitief ingericht worden. Van woensdag 22 juni tot 15 juli wordt de kruising met de Hofweegenstraat aangepakt. De kruising is hierdoor geheel afgesloten. De omleiding vindt plaats via de Fellowshiplaan, Dokter Bakkerenlaan, Kerkweg, Veenweg en Laan van Nootdorp. Vanaf 8 augustus volgt dan de rest van de Bartholomeuslaan tot aan de Laan van Nootdorp. Aangezien het straatwerk van de kruising in erg slechte staat is, heeft men ervoor gekozen deze toch voor de bouwvakvakantie aan te pakken.

Koningin Julianastraat

De bestrating in de Koningin Julianastraat is op verschillende plaatsen verzakt. Om de straat weer in goede staat te verkrijgen, wordt het straatwerk van de rijbaan over grote lengtes opnieuw aangebracht. Dit werk start op donderdag 23 juni. Hierdoor is het gedeelte tussen de Laan van Nootdorp en Burgemeester Jonkheer Hesselt van Dinterstraat afgesloten voor al het verkeer. Daarna zal richting de Kerkweg de straat in delen afgesloten worden. Dit oponthoud duurt tot de bouwvak (15 juli).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant