Hinder voor fietsers en ander verkeer

Verkeer 89 keer gelezen

Nootdorp - De aanleg van de Braslaan - de nieuwe verbinding tussen Nootdorp, Ypenburg en De Bras - is gestart. Op de Oudeweg in Nootdorp is er de komende tijd hinder voor fietsers en ander verkeer.

Tot en met 1 juni is ter hoogte van de bouwplaats steeds één rijbaan afgesloten. Het autoverkeer wordt met borden om en om geregeld. Verkeer in beide richtingen is nog mogelijk maar ondervindt wel hinder.

Van 24 mei tot en met 1 juni is geen fietsverkeer mogelijk tussen de rotonde Molenaar Blonkweg en de Kievitsbloem. Fietsers worden omgeleid via Ridderspoor en Kievitsbloem

Van 2 juni tot en met 5 juni (het weekend van Hemelvaartsdag) is de Oudeweg toegankelijk voor alle verkeer, inclusief fietsers.

Met ingang van maandag 6 juni tot eind juli is de Oudeweg afgesloten voor alle verkeer inclusief fietsers. Verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de ds. Spoorlaan – Oosteinde – Kruisweg – de Poort, Hofweg en Molenaar Blonkweg. Voor fietsers geldt de omleiding via Ridderspoor en Kievitsbloem. De omleidingen worden met borden aangegeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant