Foto's: Samir Boumhaout
Foto's: Samir Boumhaout

Intocht avondvierdaagse op vrijdag 9 juni wordt feestje

Algemeen 3.796 keer gelezen

Pijnacker - Op vrijdagavond 9 juni staat de intocht van de jaarlijkse avondvierdaagse op het programma. De feestelijke optocht begint om 20:00 uur bij de Gouwe.

Onder andere Drumfanfare Haaglanden uit ons eigen dorp, Forum Hadriani uit Voorburg, Laurentius vanuit Voorschoten en Victory uit Den Haag zullen aanwezig zijn om deelnemers en toeschouwers te vermaken. 

De route vanaf de Gouwe is als volgt: rechtsaf en linksaf het fietspad op, vervolgens rechtsaf bij de rotonde oversteken en het fiets- en voetpad door de Hofpleintunnel nemen. Daarna slaan de deelnemers rechtsaf de Floralaan in, linksaf de Weegbree op, vervolgens rechtsaf het Kamille-erf op en opnieuw rechtsaf de Floralaan op. Via het Oostlandpad gaan ze linksaf bij de Frotterbrug, waarna ze de weg blijven volgen tot ze rechtsaf slaan naar de Popelenburg en vervolgens linksaf de Delflanddreef op gaan. Deelnemers volgen deze weg helemaal en slaan dan linksaf naar de Oranjelaan. Na linksaf te zijn gegaan op de Rivierenlaan is de finish bij het Baken te bereiken.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant