Afbeelding

Reactie Rondom Wonen op problemen lift Troelstralaan

Algemeen 3.486 keer gelezen

Wij vinden het als Rondom Wonen ontzettend vervelend dat de lift aan de Troelstralaan al enige tijd stil staat en begrijpen dat dit voor de bewoners erg lastig is. Er bestaat geen misverstand over dat wij als Rondom Wonen verantwoordelijk zijn voor het oplossen van deze liftstilstand. Zoals we de bewoners al meerdere keren hebben laten weten, vinden wij het uiterst vervelend dat de reparatie zo lang moet duren. We begrijpen heel goed dat de bewoners die niet zonder lift kunnen hier de dupe van zijn. 

Het oplossen van de storing is helaas ingewikkeld. We hoorden na onderzoek, wat op zich ook lang duurde, van onze liftcontractant dat een defecte printplaat de oorzaak was. Deze printplaat werd via een ophaalactie met een koerier uit Frankrijk gehaald (wat helaas ook niet voorspoedig verliep). Vanmorgen vroeg heeft de monteur de printplaat vervangen, maar tot onze teleurstelling was daarmee het defect niet opgelost. Nu moet er voor de 2e keer een specialist bij komen, om de echte oorzaak te vinden. Zoals al bleek bij andere liftstoringen zijn deze specialisten schaars en duurt het lang, ons inziens te lang, voordat die aanwezig is. We zijn er echter wel afhankelijk van en moeten ondanks uitgeoefende druk afwachten wat die vervolgens constateert.

Omdat het nu te lang duurt voordat deze specialist nu komt of constateert wat het probleem is en het uiteindelijk dan ook verholpen wordt, hebben we besloten om een noodlift te laten plaatsen. Deze zal op woensdag 7 juni worden gemonteerd. De bewoners worden hiervan ook op de hoogte gebracht. Bewoners kunnen dan iets gemakkelijker naar beneden en weer terug naar boven. Het is geen ideale situatie, maar er is dan de mogelijkheid hier gebruik van te maken. Nogmaals we vinden het uitermate vervelend en begrijpen de frustraties van onze bewoners. Die frustraties hebben wij ook, alleen al door het feit dat wij de bewoners geen antwoord kunnen geven op hun terechte vragen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant