Goud, maar ook zilver en horloges zijn welkom voor waardebepaling.
Goud, maar ook zilver en horloges zijn welkom voor waardebepaling.

Goudkoorts bij juwelier Ruud Heemskerk in Pijnacker

Algemeen 2.314 keer gelezen

Wederom geeft de bekende juwelier Ruud Heemskerk in Pijnacker een enorme goudprijs per gram. Sterker nog: het bedrag dat hij uitkeert, ligt zelfs nog hoger dan de huidige goudkoers. 

De juwelier in Pijnacker Centrum geeft maar liefst 31 euro per gram. “Het uiteindelijke bedrag kan snel oplopen”, zegt hij. “Een kettinkje kan soms wel vijf of zes gram zijn.” Je kunt het geld contant laten uitbetalen of in speciale tegoedbonnen die je later weer in de winkel kunst besteden. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld een mooi cadeau wilt geven.

Goud, maar ook zilver en horloges zijn welkom voor een waardebepaling. “Loop alle laden en kastjes eens na en gooi alles maar in een oude schoenendoos”, vervolgt Ruud. “Kom naar de winkel en dan gaan we samen er eens rustig voor zitten. Je krijgt dan meteen een goed voorstel!” De juwelier is geopend van dinsdag tot en vrijdag van 10.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Loop gewoon even de winkel binnen. Een legitimatiebewijs is verplicht en er wordt alleen ingenomen van personen ouder dan 18 jaar. 

Nieuwe collecties binnen
Ruud Heemskerk heeft van vrijwel alle merken weer nieuwe collecties binnen. Je kunt dus meteen even rondkijken naar alle nieuwe collecties. Wees welkom in de mooie zaak in Pijnacker Centrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant