Afbeelding

Inter Comfort: Specialist in lekker zitten!

Algemeen 1.599 keer gelezen

Als specialist in lekker zitten timmeren Marcel en Friso Struijk al meer dan 30 jaar aan de weg! Dat komt omdat we een goede collectie hebben, er staan meer dan 50 relaxfauteuils in onze winkel. Al deze fauteuils kunnen in de maten XS-S-M-L-XL geleverd worden en uiteraard in alle kleuren stof of leder! De levertijden zijn de afgelopen jaren iets opgelopen, daar is helaas niets aan te doen. Maar voor diegene die niet kan wachten hebben wij spectaculair ingekocht. Wij hebben meer dan 35 relaxfauteuils en sta-op fauteuils op voorraad staan. En deze zijn nog extra scherp geprijsd ook! 

Onze bankstellen zijn ook een goed verhaal. Wij verkopen geen zitzak bankstellen of hangbankstellen. Nee, onze collectie heeft banken waarop je lekker kunt zitten! Ook weer met alle service zoals u gewend bent. Hoger pootje? Geen probleem! Andere kleur? U kiest maar uit! Dit doen we al jaren en dat doen we goed.

Als u op zoek bent naar een eettafel, bent u bij Inter Comfort ook op het juiste adres. Wij hebben een tafelconcept wat uniek is. Alle tafels in alle maten en alle kleuren. Met een massief eiken tafelblad, dus kwaliteit op en top! U kunt hiervoor een kijkje nemen op onze nieuwe website www.intercomfort.nl , en in het echt bekijken in onze winkel. Tevens hebben wij ook 25 verschillende eetkamerstoelen staan ( alle kleuren uiteraard).

Alle klanten krijgen bij aankoop een leuke attentie van ons cadeau! We leveren de meubelen zonder bezorgkosten bij u thuis af, door onze eigen bezorgers.

 Graag tot ziens bij Inter Comfort Meubelen in Delft.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant