Afbeelding

Vacature Directeur Stichting Kabeltelevisie Pijnacker (SKP)

Algemeen 1.804 keer gelezen

De Stichting Kabeltelevisie Pijnacker (SKP) is een lokaal opererend kabelbedrijf dat de inwoners van Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp voorziet van moderne en state-of-the-art televisie- en internetdiensten via de kabel en in toenemende mate ook glas. SKP biedt een volwaardig pakket van diensten tegen een concurrerend tarief.

Door het bezit van een eigen netwerk en de korte lijnen naar de lokale bevolking is SKP in staat invulling te geven aan haar unieke marktpositie. Om zich te onderscheiden van andere aanbieders is - naast een scherpe prijs, een concurrerend productaanbod en hoogwaardige lokale service - de lokale herkenbaarheid enorm belangrijk. SKP wil in haar verzorgingsgebied maatschappelijk relevant zijn en onderscheidt zich vooral daarmee van de landelijke spelers. De rol van de directeur is gericht op het verder uitwerken en actief bijdragen aan de invulling van deze visie.

Wat ga je doen?
De dagelijkse gang van zaken is in handen van de Directeur. De directeur is belast met de coördinatie van de dagelijkse commerciële, operationele en financiële werkzaamheden waarbij het zwaartepunt voor de komende jaren ligt op het zelfstandig sturen van de commerciële zaken met oog op tenminste het behoud en bij voorkeur uitbreiding van het marktaandeel van SKP. De directeur geeft leiding aan een klein team dat is belast met de uitvoering van de operationele werkzaamheden, springt bij daar waar nodig en coördineert de inzet van een aantal ingehuurde specialisten en leveranciers. Een veelzijdige rol binnen een kleine organisatie die sterk in ontwikkeling is.

Wat heb je in huis?

De directeur heeft:
• een hbo denk- en werkniveau;
• aantoonbare ervaring als leidinggevende in een gelijksoortige organisatie;
• een hands-on mentaliteit;
• ervaring met het aansturen van externe partijen;
• commerciële ervaring dan wel sterke aantoonbare affiniteit met dit werkveld;
• goed financieel inzicht;
• uitstekende contactuele eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?
Het salaris is marktconform en bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal €91.633 per jaar (incl. 13de maand en 8% vakantietoeslag) en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling kent in eerste instantie een looptijd van één jaar.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in deze veelzijdige en uitdagende rol, dan nodigen wij u uit uiterlijk 21 oktober 2022 uw motivatiebrief en CV ter attentie van de voorzitter SKP via e-mail te zenden aan: dhr. E. Rensen (directie@office.skpnet.nl). Voor de volledige functiebeschrijving zie www.skpnet.nl.

Uit de krant

Uit de krant