Afbeelding

Vacature: Officemanager met een passie voor Social Media (28 uur)

Algemeen 2.462 keer gelezen

Werk jij graag met mensen? Dan ben je bij de SWOP aan het juiste adres. Wij zijn een welzijnsorganisatie in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, die zoals de naam al doet verklappen het welzijn van alle inwoners – jong én oud - heel hoog heeft zitten. 

Met een team van zeventien medewerkers en de hulp van 370 vrijwilligers doen we er ook alles aan om dit te verbeteren. Mee (blijven) doen in de samenleving staat centraal. Dit doen wij middels het stimuleren van talenten en buurtinitiatieven en door het ondersteunen van mensen in de breedste zin van het woord.

Wat ga je doen? 
Voor jou als officemanager is geen dag hetzelfde. Je maakt deel uit van een klein ondersteuningsteam, dat de directeur en de overige medewerkers bij hun werk faciliteert. Naast het doen van administratieve taken, verzamel je informatie voor managementrapportages, projectplannen en beleidsstukken en bereidt je deze voor. Ook draag je zorg voor de planning, het opstellen van de agenda’s en notulen van diverse vergaderingen. Het team help je met het schrijven van o.a. projectplannen, nieuwsbrieven en bij de organisatie van grotere activiteiten of evenementen. Als spin in het veld ben je alert op interessante content, die je gebruikt om de sociale media en website bij te houden.

Wie zoeken we?

  • Je bent gastvrij, klantvriendelijk en servicegericht
  • Je hebt affiniteit met de doelstelling van de SWOP
  • Je bent proactief, creatief en durft besluiten te nemen
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent communicatief zeer vaardig
  • Je hebt aantoonbare ervaring met online communicatie
  • Je hebt organisatietalent en geniet van een hectische omgeving
  • Je werkt zelfstandig en je werkt graag samen met anderen
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op Mbo+ of Hbo-niveau

Dit is wat wij jou bieden:
Past de SWOP bij jou en pas jij bij ons? Dan kom je in een enthousiast en betrokken team. We bieden je een dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast contract. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald in schaal 6 of 7, maximaal € 3621 bij een fulltime dienstverband (CAO Sociaal Werk). Je hebt de beschikking over een laptop en telefoon. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Stuur dan vóór 15 augustus 2022 een brief met CV naar carol.houtman@swop.nl. Wil je eerst nog iets meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Carol Houtman: 06-51310430.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant