Afbeelding

Baangarantie en omscholing: Zwembad de Viergang zoekt zwemonderwijzer / toezichthouder en receptionist

Algemeen 2.970 keer gelezen

Zwembad de Viergang zoekt een Zwemonderwijzer/Toezichthouder incl. omscholing en baangarantie en een receptionist.

Mensen die trots zijn dat ze eindelijk kunnen zwemmen, die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen. Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Jij bent de vrouw of man die lesgeeft met een lach.

- Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen.
- Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.
- Diversiteit in werktijden (door de week en in het weekend) passen bij jouw ritme.
- Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
- Je kunt goed communiceren met kinderen en volwassenen.

Dit ga je doen
Je gaat lesgeven aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Dat plezier gun je je gasten ook. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je voert onze commerciële zwemactiviteiten uit, je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Wat wij jou bieden
Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze accommodatie. We zorgen dat onze gasten fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden schaal 4 met de mogelijkheid om in de toekomst op vaste uren te gaan werken. We overleggen graag met je wat betreft jouw voorkeuren in werktijden. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel, samen met je CV.

Zwemonderwijzer/Toezichthouder incl. omscholing en baangarantie - Sportfondsen (werkenbijsportfondsen.nl)


Ben jij de receptionist(e) die wij zoeken?

Dit ga je doen
Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen aan de balie en aan de telefoon en je houdt je werkomgeving netjes. Je bedient onze kassa dus je weet als de beste hoe het werkt. Ook kun je overweg met computers. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het niet erg om de avond en weekend te werken. Je hebt een streepje voor als je een EHBO-diploma hebt of hem wilt gaan halen.

Wat wij jou bieden
Wij gaan samen voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Kom jij onze gasten verwelkomen? Dan staan wij naast je om er een spetterend succes van te maken. Reageer voor 24-08-2022. We zijn benieuwd naar jouw reactie! Je zult begrijpen dat we je ook gaan vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Receptionist weekend - Sportfondsen (werkenbijsportfondsen.nl)


Uit de krant

Uit de krant