Juwelier Chris van Waes uit Poeldijk.
Juwelier Chris van Waes uit Poeldijk.

Goud- en zilverinkoop in WestCord Delft

Algemeen 485 keer gelezen

Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij graag oude sieraden van particulieren. Al sinds 2012 komt hij hiervoor naar Delft. Zo is hij, zonder er gevestigd te zijn, al tien jaar, voor velen uit Delft en omgeving, een vertrouwd adres. Zondag 22 mei is hij wederom in het WestCord Hotel.

Als gediplomeerd juwelier onderwerpt hij de aangeboden sieraden en gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling. Hij kijkt niet alleen naar het gewicht, maar stelt de waarde ook vast op basis van de schoonheid van het ontwerp. Zo betaalt hij een reële prijs. Van Waes ontvangt iedere bezoeker individueel met inachtneming van de privacy.

Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan terecht bij Chris van Waes op zondag 22 mei 2022 van 11.00 uur tot 17.00 uur in het WestCord Hotel, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft. Voor inlichtingen: 0174 – 44 46 35. Voor vragen: info@chrisvanwaes.nl en/of de informatieve site www.chrisvanwaes.nl.

Uit de krant