Afbeelding
Lezersactie

Win kaarten voor Popkoor Sing2Enjoy

Algemeen 675 keer gelezen

Het lijkt een beetje vroeg, zondagochtend 10.30 uur, maar let op! Zondagochtend 22 mei is er een heus koffieconcert in CulturA & Zo. Het bekende popkoor Sing2Enjoy zal zorgen dat met hun leuke liedjes de dag stralend begint.

En bij een koffieconcert hoort natuurlijk koffie… en een lekker stuk taart! Dat krijgt u erbij! Omdat het de eerste keer is dat er een zondagkoffieconcert wordt georganiseerd mag Telstar 10 x 2 gratis kaarten (met entree, koffie en taart) aanbieden.

Wie wil dat nou niet? Mail naar martijn@telstarmediacentrum.nl en zaterdag voor 12.00 uur hoort u of u bij de gelukkigen zit.

Popkoor Sing2Enjoy uit Nootdorp geeft een spetterend concert met bekende hits van ABBA (medley), Robbie Williams (Angels) en Adele (Rolling in the deep en Set fire to the rain), maar ook liedjes als Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij of Can’t help falling in love van Elvis Presley. En natuurlijk nog veel meer!,

Popkoor Sing2Enjoy is een groep enthousiaste zangers die wekelijks onder leiding van dirigente Nadja Voigt met elkaar zingt. Sing2Enjoy maakt er een muzikale ochtend van met swingende pop en gevoelige ballads!

Het muziekoptreden wordt georganiseerd door de Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) en CulturA & Zo.

Uit de krant