Afbeelding

Toneelgroep OJK op de planken met “Wie dan leeft”

Algemeen 590 keer gelezen

Pijnacker - "Wie dan leeft" is een avondvullend toneelstuk (geschikt voor 12+) over het bijzondere leven van elf bewoners van de flat de Lepelaer. De voorstellingen zijn op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli in de Trucker, Stationsstraat 34. 

" Dit jaar spelen wij voor u ons nieuwe stuk Wie dan leeft. Dit tragikomische toneelstuk met een vrolijk man-bijt-hond-gehalte neemt u mee in de levens van de bewoners van de flat de Lepelaer. Wie dan leeft speelt in op de ongrijpbaarheid van het leven. Geluk en verdriet passeren de revue, armoede en rijkdom zijn het gesprek van de dag. Volg de verhalen van onze elf merkwaardige flatbewoners, ondersteund door live muziek! Komt dat zien", aldus Jacinta van der Zwan namens OJK. Aanvang 20:00, bovenzaal open 19:30. Kaarten vanaf €12,- zijn verkrijgbaar via detrucker.nl en krentebroob.detrucker.nl.

In 2002 werd toneelgroep Ouwe Jongens, Krentebroob (OJK) door twee vrijwilligers van de Trucker opgericht. Zij spelen de meest uiteenlopende stukken, zowel bestaande scripts als eigen materiaal. Inmiddels hebben zij vele avondvullende producties op de planken gezet.

Uit de krant