Afbeelding

PLUS Sabine Zondag trotse hoofdsponsor Koningsdag

Algemeen 774 keer gelezen

Pijnacker - Onderneemster Sabine Zondag van de lokale PLUS-supermarkt is dit jaar hoofdsponsor van Koningsdag in Pijnacker. Sabine vindt dat het na twee sombere coronajaren tijd is voor een leuk feestje in het dorp. Sterker nog: haar personeel krijgt op Koningsdag in de middag vrij om zelf ook te gaan genieten en een feestje te bouwen!

“Ik heb altijd veel bewondering gehad voor de vrijwilligers van de Oranjevereniging Pijnacker”, zegt Sabine. “Vroeger ging ik zelf ook altijd naar de legendarische oranjefeesten en als kind genoot ik van alle activiteiten in het dorp.” Sabine vindt het vooral mooi om te zien dat het hele dorp zo verbonden is op Koningsdag. “En laten we eerlijk zijn, corona was een vervelende tijd. Ook voor de organisatoren van de oranjefeesten. Daarom heb ik besloten om ze te sponsoren. Ik hoop dat het weer een ouderwets gezellige dag gaat worden!”

De PLUS aan het Hazelaarplein gaat overigens om 08.00 uur open en sluit op Koningsdag om 13.00 uur. Daarvoor is er natuurlijk van alles te verkrijgen; oranjegebak, verse broodjes en kratjes pils. “Want dat zal er vast ook doorheen gaan”, grapt ze. “Ik wens iedereen een fantastische Koningsdag”, aldus Sabine.


Uit de krant