Deze overkapping is uitgerust met vele extra’s.
Deze overkapping is uitgerust met vele extra’s.

Paasactie: 200 euro korting bij Vitrona

Algemeen 255 keer gelezen

Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan ‘genieten’. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers.

Onze zonneschermen zorgen voor verkoeling, maar maken het u ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Hier vindt u opstellingen van terrasoverkappingen en kunnen wij u de mogelijkheden voor zonwering, screens, raamdecoratie en buitenjaloezieën demonstreren. Graag geven wij u een advies op maat voor een passend product.

Profiteer van onze unieke paasactie
2e paasdag geopend van 12.00 uur - 17.00 uur; € 200 korting; Ontvang tijdens het paasweekend van vrijdag 15 april, zaterdag 16 april en maandag 18 april 2022 een korting van € 200,- bij aankoop van een knikarmscherm.

Uit de krant