Afbeelding

Havecon zoekt per direct medewerkers

Algemeen 571 keer gelezen

Havecon is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en bouwen van glastuinbouwprojecten over verschillende continenten. Vanuit ons hoofdkantoor in Bleiswijk focussen wij ons vooral op de Europese, Canadese en Amerikaanse markt. 

Hier realiseren wij mooie en complete projecten naar de wensen en eisen van onze klanten. Deze projecten variëren in omvang, teeltsoorten en locaties. In verschillende buitenklimaten bieden wij een mooie Nederlandse oplossing voor een gecontroleerd teeltklimaat.

De focus binnen ons bedrijf ligt stevig op het realiseren van projecten. Hier werken de afdelingen REYD, Calculatie, Verkoop, Export, Werkvoorbereiding, Marketing en Productie nauw samen. Binnen de multidisciplinaire projectgroepen wordt van onze werknemers een zelfstandige inbreng verwacht, waarbij samenwerking en projectvoortgang belangrijke drijfveren zijn. Samen vormen wij een hecht, gezellig en informeel team.

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies? Stuur dan je CV en begeleidende brief naar: vacatures@havecon.com. Meer informatie over ons bedrijf en aanbod is te vinden op www.havecon.com tel 010 – 266 3270.

Uit de krant