Foto: Remco van Vondelen fotografie
Foto: Remco van Vondelen fotografie

Bloemendaal Ruigrok zoekt HR-adviseur

Algemeen 500 keer gelezen

Ben jij een HR-professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bloemendaal Ruigrok biedt je een unieke functie. Als HR-adviseur intern en extern zet je je expertise zowel in voor onze eigen organisatie als voor onze klanten.

Je ondersteunt klanten met HR-vraagstukken en ontslagbegeleiding. Je bent zowel beleidsmatig als uitvoerend bezig. Ook adviseer je klanten bij langdurige arbeidsrechtelijke problemen. Je bent sparringpartner voor je collega’s van de salarisadministratie en relatiebeheer. Voor onze eigen organisatie houd je je bezig met alle voorkomende HR-vraagstukken en schakel je direct met de directie.

Bij Bloemendaal Ruigrok hebben we een 13e maand, stimuleren (en betalen) we opleidingen, is overwerken niet de standaard en hebben we veel borrels en leuke uitjes. Mail of bel ons voor een kennismakingsgesprek. Wellicht hebben wij een baan of stageplaats voor je. Wij geven er de voorkeur aan dat je op eigen kracht solliciteert en niet via een uitzendbureau of bemiddelaar.

Werken bij Bloemendaal Ruigrok
Meer zijn voor klanten dan een cijferfabriek. Dat is wat we bij Bloemendaal Ruigrok zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die niet alleen talent, maar ook inlevingsvermogen hebben. Die mensen samen maken ons kantoor wat het is. Want eenmaal begonnen bij Bloemendaal Ruigrok, wil je niet snel meer weg.

Professionaliteit en passie voor het vak
Professionaliteit, passie voor het vak en plezier in het werk. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van ons kantoor. Werk is natuurlijk heel belangrijk, maar om gezond en gelukkig te blijven, is er ook een goede balans nodig tussen werk en privé. Daar hebben wij oog voor. Elke medewerker heeft eigen wensen en mogelijkheden. Die bespreken wij graag. Want klanten zijn pas tevreden als onze medewerkers tevreden zijn. Wij creëren ontwikkelingsmogelijkheden, zodat medewerkers kunnen groeien en ons kantoor daardoor ook.

Kom jij bij ons op gesprek?
Ben jij de zelfstandige en initiatiefrijke HR-professional die wij zoeken? En ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie bij Bloemendaal Ruigrok? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je sollicitatie naar pz@bloemendaalruigrok.nl of bel bij vragen naar Danny Ruigrok of Koen van Luijk op telefoonnummer 015-3620600.

Investeer in je toekomst
Ben je op zoek naar een prettige baan bij een leuk, regionaal georiënteerd kantoor met een stevige reputatie? Hecht je aan eerlijkheid en openheid en houd je ervan om je vast te bijten in (complexe) financiële vraagstukken? Kom bij ons kijken of het matcht!

Stuur een brief met CV naar pz@bloemendaalruigrok.nl. Kijk op onze website voor meer informatie of bel 015-3620600

Bloemendaal Ruigrok Accountants
Oranjeplein 2, 2641 EZ Pijnacker


Uit de krant