Rochella, René en Siebe maken bij Kwalitaria Keijzershof van iedere dag een feestdag!
Rochella, René en Siebe maken bij Kwalitaria Keijzershof van iedere dag een feestdag!

Kwalitaria Keijzershof vindt het tijd voor acties

Algemeen 4.994 keer gelezen

Alweer vijf jaar is René Janse eigenaar van Kwalitaria Keijzershof. Intussen is ook dochter Rochella mede-eigenaar. Bedrijfsleider Siebe Commijs is daarbij een constante factor. Het team telt rond de twintig personen die iedere dag keihard werken om de klanten overheerlijk te laten eten en drinken. Overigens is er steeds behoefte aan countermedewerkers en bezorgers.

Het is namelijk altijd druk bij Kwalitaria Keijzershof dat zeven dagen per week in touw is met kwaliteitsproducten: belegde broodjes, burgers in soorten en maten, allerhande snacks, overheerlijke maaltijden en machtige mooie milkshakes.

René Janse kijkt uit naar het moment dat zijn klanten weer kunnen plaatsnemen in de prachtige binnenruimte en op het geweldige terras bij de entree van Winkelcentrum Keijzershof. Totdat de mensen weer gezellig ter plekke kunnen eten en drinken – en de biefstukavond met livemuziek ook weer nieuw leven ingeblazen krijgt – staan de afhaal en het bezorgen centraal.

Afhalen geniet de voorkeur en werkt het snelste, maar bezorgen kan ook. Hou er wel rekening mee dat in het weekend door de grote drukte de bezorgtijden kunnen oplopen. Dus bestel bijtijds. Pijnacker, Delfgauw en Berkel zijn de bezorggebieden van Kwalitaria Keijzershof. Kijk op kwalitaria.nl/pijnacker-nootdorp voor de vele mogelijkheden en maak je favoriete keuzes.

René en zijn mensen wijzen daarbij op de mooie vaste acties. Op zondag is het Burgerdag en heb je voor 25 euro vier Burgers naar keuze en vier patat. Wel los van elkaar selecteren bij het maken van de keuze om de korting in werking te zetten.

Op woensdag is het Kroketten/frikandellen dag : dan heb je voor 12,50 euro vier rundvlees/ Groente Kroketten of vier frikandellen en vier patat. Ook bij deze actie de onderdelen los selecteren om de korting werkelijkheid te laten worden.

Eet smakelijk alvast met Kwalitaria Keijzershof aan het Hoefbladplein 15, 2643 KD Pijnacker, telefoon: 015 – 820 0977; dagelijks geopend; ook voor de lunch tot 21.00 uur!

Website: www.kwalitaria.nl/pijnacker-nootdorp
Facebook: facebook.com/KwalitariaKeijzershof
Telefoonnummer: 015 - 8200977

Uit de krant