Afbeelding

Heel veel vacatures bij Berg RoseS!

do 2 dec 2021, 10:28 Algemeen 1.690 keer gelezen

Berg RoseS is met drie grote rozenkwekerijen op drie verschillende continenten internationaal actief op het gebied van productie, marketing en verkoop van rozen. 

Op haar kwekerijen in Nederland en Kenya wordt ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken gecombineerd en produceert Berg RoseS meer dan 350.000.000 rozen per jaar, die dagelijks onder verschillende, eigen brands via exclusieve flowershops maar ook via retailers hun weg vinden naar een breed koperspubliek verspreid over een groot deel van de wereld.

Junior Teeltmanager 

Fulltime (m/v)

Heb jij de ambitie om zelfstandig tuinder te worden maar mis je nog een tuin? Dan hebben wij de job waarbij je veel kennis en ervaring kan opdoen en je verder kan ontwikkelen.

Je gaat aan de slag met de teelt om de mooiste rozen voor de bloemist te kweken. Op basis van de teeltstrategie stem je samen met de Teeltmanager het klimaat en watergift af op de behoefte van de plant. Na een inwerktraject mag je zelfstandig aanpassingen doen aan het klimaat. We streven naar continue verbeteringen in de teelt, hiervoor innoveren we onze kassen met nieuwe technieken welke we analyseren met data via een datawarehouse.

Afdelingshoofd Productie

(m/v)

Als afdelingshoofd krijg je de verantwoordelijkheid over 5 hectare. In totaal werken er in deze afdeling ongeveer 35 fte en 4 teamleaders om de productie aan te sturen. Daarnaast behoort het bewaken en monitoren van de groei- en ontwikkeling van het gewas, de kwaliteit en de prestaties- en kostprijs tot de werkzaamheden. 

Onderhoudsmonteur Technische Dienst

(m/v)

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmonteur voor onze kwekerijen in Delfgauw. Als medewerker in deze functie ga je onder meer onderhoudswerkzaamheden verrichten aan onze verschillende technische installaties. Hiervoor heb je kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, pneumatiek en hydrauliek nodig. Tevens ga je meedraaien in de storingsdienst. Je legt verantwoording af aan het Hoofd Technische dienst.

Meewerkend Voorman Productie

(m/v)

Als Meewerkend Voorman Productie ga je aan de slag samen met je team in de teelt om de mooiste rozen voor de bloemist te oogsten. 

Onze producten zijn van topkwaliteit en dat begint bij de teelt. In overleg met de mannen van de teelt maak jij de planning op voor jouw afdeling en zorgt ervoor met jouw team dat de rozen op tijd geoogst worden en het gewas er in topconditie bij staat.


Ben jij de enthousiaste geworden van één van deze functies, wil je meer informatie over de vacature om erachter te komen of dit je volgende stap is? Neem gerust contact op met Arianne Mooij 06-10490963 of stuur een mail naar arianne@bergroses.com. Solliciteer via www.werkenbij.bergroses.com/vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Uit de krant