Foto: Politie Pijnacker-Nootdorp
Foto: Politie Pijnacker-Nootdorp

Politie controleert gevaarlijke verkeerssituaties

Actueel 2.491 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Oktober stond voor politiebureau Pijnacker-Nootdorp in het teken van verkeersveiligheid. Op plekken waarover bewoners gevaarlijke verkeerssituaties bij het bureau hebben gemeld, hebben ze extra gecontroleerd.

“Zo hebben we in Pijnacker meerdere controles gehouden, onder andere op de Noordweg en de Klapwijkseweg”, vertelt een woordvoerder van het lokale politiebureau in Pijnacker.

Ook heeft de politie gecontroleerd langs de N470 in Delfgauw. “Bij de controles hebben we bekeuringen geschreven voor voertuigen die niet in orde waren. Denk aan kapotte verlichting, gladde banden, niet handsfree bellen, losse lading en brommers die te hard rijden. Allemaal zaken die gevaar op de weg opleveren. Ook kwamen we een auto met twee tassen vol (vermoedelijk nep-)merkkleding tegen. Daarnaast hebben we van verschillende automobilisten een gestolen auto, een mes en drugs in beslag genomen. In totaal is er bijna € 5.000 aan bekeuringen betaald.”

Zie jij op een bepaalde weg gevaarlijke situaties of verdachte omstandigheden? Meld dit dan bij de politie van Pijnacker-Nootdorp, bijvoorbeeld via de website www.politie.nl of telefoonnummer 0900 8844. “Dan gaan wij ermee aan de slag”, aldus de woordvoerder. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant