Afbeelding

Schouten Techniekgroep neemt Elno Installatietechniek over

Actueel 2.230 keer gelezen

Nootdorp - Elno Installatietechniek (Nootdorp) is per 1 oktober 2021 onderdeel geworden van Schouten Techniekgroep (Nootdorp). Het bedrijf en alle medewerkers vormen een welkome aanvulling. 

De culturen van beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan en ook de klantportfolio’s matchen. Beide installatiebedrijven zijn sterk vertegenwoordigd in de zorgsector. De ervaren medewerkers van Elno versterken zowel de kennispositie als de capaciteit van Schouten Techniekgroep. De huidige bedrijfslocatie van Elno (Koperslager 24, Nootdorp) blijft gewoon bestaan. Dat wordt een Schouten-locatie. Schouten zet hiermee in op duurzame groei en verwelkomt, ook na deze overname, nog steeds graag nieuw installatietalent.

“Elno is een echt familiebedrijf. We bestaan al sinds 1887. De laatste jaren bemerkte ik bij mezelf dat ik me het allerliefst op klantprojecten focus en liever niet op bedrijfsvoering. Ik wil echter ook het beste voor alle medewerkers. Binnen Schouten Techniekgroep kunnen ze zich beter ontwikkelen en gaan ze een goeie toekomst tegemoet. Daar heb ik alle vertrouwen in”, zegt Nico Elderhorst, directeur-eigenaar Elno Installatietechniek tegenover Telstar Online.

Uitbreiding directieteam
Schouten Techniekgroep groeit en maakt werk van de verdere professionalisering van de dienstverlening. De huidige directie, bestaande uit Jan van den Berg, Hans van Rossum en Timo van Dorp, kiest er daarom bewust voor de continuïteit van het bedrijf optimaal te waarborgen. Concreet betekent dit dat Bas Lakens (Manager Projecten) en Danny van Oudenaarden (Manager Service) toetreden tot de directie. Zij zijn beide al meerdere jaren werkzaam bij Schouten en nemen belangrijke posities in binnen het bedrijf. Ze weten precies wat er speelt en vervullen een sleutelrol tussen de directie enerzijds en de medewerkers anderzijds. De huidige directie is verheugd dat Bas en Danny zich met deze stap nadrukkelijk committeren aan Schouten Techniekgroep. Samen zijn ze klaar voor de dag van morgen.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant