Afbeelding

Di Maschi & Di Donne brengen de Italiaanse mode naar onze regio

do 4 nov 2021, 13:44 Algemeen

Berkel en Rodenrijs – Sinds deze maand is het centrum van Berkel en Rodenrijs twee prachtige winkels rijker. Het echtpaar Marcel en Bianca Acda hebben een heren, - en dameszaak geopend, gericht op kleding, tassen en sieraden geïnspireerd door de Italiaanse mode. Di Maschi en Di Donne betekent respectievelijk: ‘van de man en van de vrouw’. De mode items zijn stijlvol en betaalbaar.

Marcel en Bianca zitten al ruim 25 jaar in het vak. Het echtpaar maakte eigen sieraden en verkochten deze op grote evenementen, waar ze met een stand stonden. Bianca verkocht daarnaast ook dameskleding. Doordat de evenementen branche vanwege corona stil kwam te zitten, zijn ze andere mogelijkheden gaan bekijken. Ze besloten het assortiment uit te breiden met onder andere herenkleding en Italiaanse leren tassen. Alle kleding, tassen en overige producten zijn geïnspireerd door de Italiaanse stijl. Zelf zijn Marcel en Bianca vol lof over de Italiaanse mode. “Alles is zo mooi afgewerkt en iedereen ziet er zo mooi en verzorgd uit”, zegt Bianca. “Italië is het land waar mooie kwalitatieve dingen vandaan komen. Alles is daar net iets mooier dan ergens anders in de wereld”, zegt Marcel.

Sieraden
Marcel en Bianca hebben een eigen sieradenlijn. In de winkel zijn verschillende soorten sieraden te zien. Als klanten een bepaald idee hebben kunnen, Marcel en Bianca daar op inspelen. Alle sieraden zijn uniek en worden met de hand gemaakt in het eigen atelier. Marcel en Bianca gebruiken voor de sieradenlijn natuurlijke producten zoals: leer, natuur-, (half) edelsteen, echt zilver en mineralen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen, waardoor klanten extra lang plezier hebben van de sieraden. Alle sieraden worden op maat gemaakt van klein groot.

“Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel”

Kleding en overige
Di Donne verkoopt kleding van twee Italiaanse merken Di Donne is de enige winkel in Nederland die het merk Meyley verkoopt. De kleding is stijlvol en comfortabel. Er is voor ieder wat wils. Kleding is verkrijgbaar vanaf maat XS t/m XXL. De fijne stretch stof zorgt ervoor dat de kleding goed draagbaar en stijlvol is. Di Donne verkoopt daarnaast ook leren tassen, passend bij verschillende gelegenheden. Ook bij Di Maschi wordt de kleding met veel zorg uitgekozen. De herenkledinglijn bestaat uit pakken, blouses, truien en coltruien. De kleding is gemaakt van stretch stof, dat zorgt voor comfort en heeft tegelijkertijd een chique uitstraling. Daarnaast verkoopt Di Maschi ook leren riemen en leren tassen. Naast de kleding zijn er verschillende decoratie items in de winkel te koop.

Service
Marcel en Bianca reizen zelf naar Italië af en bezoeken de groothandels om de producten zelf te zien, te voelen en te beoordelen. De producten worden voor een toegankelijke en betaalbare prijs verkocht. “We kunnen het voor een vriendelijke prijs aanbieden, omdat we het zelf bij de leverancier inkopen. “Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel”, zegt Bianca. “Op alle producten zit garantie. “Doordat we alles zelf maken en inkopen, kunnen we de kwaliteit garanderen”, zegt Bianca. De winkels zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Di Maschi en Di Donne hebben ook de mogelijkheid voor private shopping inclusief een hapje en drankje. Ook is het mogelijk om met een groepje exclusieve toegang te krijgen tot de winkel, buiten openingstijden om, zonder aankoopverplichting. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen klanten rustig rondkijken en zich laten adviseren. Binnenkort komt er bijvoorbeeld een groep dames shoppen. Ze worden door Bianca verwelkomd en kunnen rustig en op hun gemak winkelen. Marcel en Bianca denken graag met de klant mee. Dat ze beiden hetzelfde werk doen en hetzelfde nastreven, zorgt ervoor dat ze altijd een sparringpartner hebben om te overleggen en tot nieuwe ideeën te komen. Wat dat betreft kunnen we nog veel van Di Donne en Di Maschi verwachten.

Westerwater 20-22
2651 JN Berkel en Rodenrijs
Tel: Marcel: 06-47802177 / Bianca: 06-42599394

Email: info@dimaschi.nl / info@didonne.nl
www.dimaschi.nl / www.didonne.nl 

Uit de krant