Afbeelding

Lezing Caroline Elfferich over natuur in De Groenzoom

Actueel 920 keer gelezen

Op uitnodiging van ouderenorganisaties KBO&PCOB geeft Caroline Elfferich op 12 november a.s. in De Acker in Pijnacker een lezing over de natuur van De Groenzoom, een natuur- en recreatiegebied, dat aan de rand van Pijnacker ligt. De lezing is van 10.00 tot 12.00 uur met een pauze. Daarna is er van 12.00 tot 12.45 uur een verzorgde lunch in De Acker. Iedere belangstellende is welkom. Inschrijving is verplicht.

In deze lezing laat Caroline ons kennismaken met wilde dieren en planten die je kunt tegenkomen in dit prachtige natuur- en recreatiegebied van 560 hectare. De Groenzoom bestaat nu ruim tien jaar. Inmiddels is er een grote verscheidenheid in flora en fauna ontstaan. Tijdens haar wandelingen in dit gebied vallen Caroline het hele jaar door interessante vogels en planten op. Zo bezoeken in de nazomer vaak lepelaars met jongen het gebied om voedsel te zoeken. Aan de hand van veel foto’s neemt zij ons mee in een ontdekkingstocht in de natuur. Caroline Elfferich studeerde biologie in Leiden. Ze heeft een brede belangstelling voor de natuur en deelt haar kennis graag met anderen. Caroline schrijft elke week in de Telstar/de Eendracht de rubriek ‘Natuur onder de loep’.

U bent vanaf 9.30 uur welkom in Ontmoetingscentrum De Acker, Park Berkenoord 2, Pijnacker. De lezing duurt van 10.00 tot 12.00 uur met een pauze. Van 12.00 uur tot 12.45 uur gebruiken we samen een goed verzorgde lunch. Om 13.00 uur eindigt de bijeenkomst. De kosten voor de lezing, tweemaal koffie/thee met koekje en een goed verzorgde lunch bedragen € 15,50.

U kunt zich tot 8 november a.s. inschrijven voor deelname. U schrijft zich in door € 15,50 over te maken naar bankrekeningnummer NL 62 INGB 00091 405 72 ten name van KBO Zuid-Holland Afd. Pijnacker Vermeldt bij de overmaking ‘Natuur’, uw telefoonnummer en emailadres. U ontvangt geen bevestiging van uw inschrijving. Voor vragen kunt u bellen naar Ab van der Maarel, tel. 015 369 37 85.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant