Afbeelding

Lezersactie: win kaarten voor Lightning VR!

Actueel 724 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Bij een unieke ervaring hoort een krachtige naam. Daarom heet VR Arcade vanaf nu Lightning VR. Lightning VR is een unieke Virtual Reality game-ervaring om met vrienden, collega’s of familie te spelen. De wereld van VR-gaming ontwikkelt zich in een rap tempo en Lightning VR gaat razendsnel mee in deze ontwikkelingen. Daarnaast is Lightning VR, naast Delft, Amsterdam en Huizen, vanaf 16 oktober ook te vinden bij de Kartfabrique in Utrecht. 

Lightning VR timmert al sinds 2016 aan de weg. Het bedrijf was er dus vroeg bij in het tijdperk van VR gaming en hebben een serie aan exclusieve spellen die in eigen huis zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd zijn. Mede-eigenaar Alexander de Jonge: “We bieden het nieuwste van het nieuwste qua hardware en daardoor zijn onze games uniek. Door gebruik van een virtual reality-headset die streamt naar game pc’s, waardoor games draadloos gespeeld kunnen worden, onderga je een waanzinnige virtual reality ervaring.”

Groepen
Wees tactisch, werk samen, houd je hoofd koel: dát is waar het in de virtuele wereld van Lightning VR om draait. Het is een geweldige plek voor een teambuildingactiviteit, een avond met je studiegenoten, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest. Het is toch te gek om samen in een totale adrenalinerush te zitten tijdens een spannende VR-game? Met behulp van de allerbeste en nieuwste technologie en 200 m2 bewegingsvrijheid ervaar je de magie van Virtual Reality, zoals je die nergens anders ervaart. Het is tof om te spelen en ook nog eens leuk om naar te kijken.

Delftse Studentendag
In Delft wordt elke donderdag een studentendag georganiseerd. Op vertoon van je studentenpas speel je tegen een gereduceerd tarief van € 14,95 de gaafste spellen op VR-gebied.

Franchise
Naast de eigen vestigingen heeft Lightning VR een samenwerking met franchiseondernemers. Mede-eigenaar Sander Bos: “We blijven als bedrijf voortdurend innoveren op het gebied van VR. Daardoor blijven we ook groeien en zoeken we altijd weer naar nieuwe mogelijkheden. Onze franchisenemers mogen hoge kwaliteit en professionaliteit verwachten van ons totale product”.

Locaties
Lightning VR is gevestigd in Delft, Amsterdam (Noord en West), Huizen, Londen en vanaf 16 oktober ook in Utrecht en biedt levensechte VR-games die je met een groep vrienden, collega’s of met je familie kan spelen. Je kan reserveren om te gamen, VR-minigames spelen en na afloop gezellig een hapje en een drankje doen.

Win kaarten
Om kans te maken op kaarten, stuur je voor maandag 25 oktober 2021 een e-mailtje o.v.v. ’Lightning VR Winactie’ naar martijn@telstarmediacentrum.nl met daarin alleen je woonplaats! Dat is alles. Wie weet krijg jij binnenkort bericht dat je hebt gewonnen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant