Logo telstar-online.nl
<p>Bas en Sandra zorgen voor comfortabele en betaalbare bedrijfskleding.</p>

Bas en Sandra zorgen voor comfortabele en betaalbare bedrijfskleding.

Kuijsten BeroepsKleding biedt kwaliteit en comfort

  •   keer gelezen

Kuijsten BeroepsKleding levert hoge kwaliteit bedrijfs- en werkkleding, regenkleding, maatkostuums en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het uitgangspunt van Bas en Sandra Kuijsten is het bieden van kwaliteit en comfort voor een betaalbare prijs.

In zijn werk als projectmanager binnen de logistiek heeft Bas ondervonden hoe belangrijk goede werkbare kleding en schoeisel voor medewerkers is. “Tegenwoordig vindt men het belangrijk dat kleding niet alleen comfortabel zit, maar er ook goed uitziet”, zegt Bas. Kuijsten BeroepsKleding heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. Inmiddels runnen Bas en zijn vrouw Sandra fulltime de zaak. Bas neemt het adviesgedeelte voor zijn rekening, Sandra zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn en de bestellingen worden verstuurd. 

“Men vindt het belangrijk dat kleding comfortabel is en er ook goed uitziet”

Het aanbod
Naast de werkkleding is er een groot assortiment aan sport, - en vrijetijdskleding zoals polo’s en T-shirts voor verenigingen, scholen en herkenbaarheid bij evenementen verkrijgbaar. Kuijsten BeroepsKleding is dealer voor de merken Dassy, F. Engel, FHB, Sunwill en Nimbus (representatieve kleding), Elka, en Cofra veiligheidsschoenen. Daarnaast zijn er bij Kuijsten BeroepsKleding ook andere merken, zoals: Santino, Grisport, Emma en Bata in het assortiment. Kuijsten Beroepskleding levert maatpakken van het merk Sunwill, ideaal voor mensen die bijvoorbeeld veel reizen. De pakken zijn kreukvrij en hebben een uitstekende pasvorm. Ook zijn er verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals: veiligheidsschoeisel, helmen, brillen, stofmaskers en reflecterende kleding te krijgen. Kuijsten BeroepsKleding zorgt ervoor dat mensen hun werk veilig kunnen blijven doen!

Ook de kleding laten voorzien van uitingen door middel van bedrukken of borduren behoort tot de vaste mogelijkheden.

Contactgegevens:
Tel: 010-2265706
E-mail: info@kuijstenberoepskleding.nl
www.kuijstenberoepskleding.nl


Meer berichten