Afbeelding

Vacatures bij EVO-it in Pijnacker

Algemeen 830 keer gelezen

EVO-it is 25 jaar geleden opgericht vanuit belangenbehartiger Evofenedex (voormalig EVO) en gespecialiseerd in logistieke software voor eigen vervoerders en verladers.

Onze missie is het oplossen van problemen en het verbeteren van de logistieke prestaties van úw onderneming. Een team van specialisten helpt u verder om uw logistiek te verbeteren. We denken mee en betrekken de er praktijk volledig bij, want een implementatie van een programma moet naadloos aansluiten op de organisatie en niet andersom.

Wij staan midden in de praktijk en zijn daar trots op. Zowel voor kleine bedrijven als de grote ketens hebben we veel ervaring binnen alle logistieke branches. Zo begeleiden wij onze klanten professioneel, met de nadruk op het ontwikkelen van software die toegespitst is voor het eigen vervoer. In plaats van een log, onoverzichtelijk programma waar u veel tijd moet steken om het nuttig te maken voor uw bedrijf kijken we naar hoe ons programma bij u past. Onze missie is dan ook: De beste software ontwikkelen zodat uw eigen vervoer op de meest optimale manier ingezet kan worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant