Het enthousiaste team van Brocante staat klaar voor vaste, maar uiteraard ook voor gezellige nieuwe klanten uit het dorp.
Het enthousiaste team van Brocante staat klaar voor vaste, maar uiteraard ook voor gezellige nieuwe klanten uit het dorp.

Brasserie Brocante: ouderwetse gezelligheid!

wo 13 okt 2021, 08:56 Algemeen

Pijnacker - De redactie van deze krant sprak met Shiara van der Toolen van Brasserie Brocante in Pijnacker. Na coronatijden, zijn ze weer volop aan de bak!

“Wat Brocante uniek maakt is onze Brocante uitstraling, het verleden van veel gasten terug halen naar boven door middel van de antieke potjes, pannen en blikken! En onze verse producten waar wij heerlijke gerechten mee maken”, vertelt Shiara.

Brocante biedt koffie met huisgemaakt gebak, lunch, hightea en diner. Shiara: “Het lekkerste blijven toch de Kloosterkaas kroketjes. Zowel voor de lunch te bestellen als voorgerecht van de dinerkaart. De chef heeft hier zijn eigen recept voor met heerlijke Kloosterkaas. De chef maakt deze kroketjes zelf en dat proef je!”

Iedereen is welkom bij Brocante. Door de uitstraling en de herinneringen die ze bij ouderen naar boven halen, komen er in het algemeen veel ouderen gasten. “De laatste tijd merk je toch ook dat jongeren ons gevonden hebben”, zegt Shiara. “Ondertussen hebben wij een leuke vaste klanten kring opgebouwd in de jaren. Gasten die eerder al voor Wil kwamen en nog steeds komen! Dat waarderen wij heel erg. Voor een kop koffie of elke week voor een lunch!”

Hoe zijn veelal de reacties van klanten, vroeg onze redactie onder andere: “Wij ontvangen goede, leuke reacties. Van de antieke spullen die we aan de muur hebben hangen tot aan hoe gezellig je in de serre kunt zitten. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.”

En hoe zit het met de bierkaart? “Wij serveren van de tap een heerlijk Gulpener pilsje en hebben daarnaast een uitgebreide bierkaart. Onder andere Texels bier, Blond, Dubbel, Tripel, Skuumkoppe, Bock, Skiller wit. Maar daarnaast ook een Weihenstephaner of Radler. Voor ieder wat wils.”

Shiara: “Het is voor iedereen weer een beetje wennen aan de nieuwe regels na de lockdown. Maar we mogen zeker niet klagen met de bezetting voor lunch en diner. Om de 1,5 meter in acht te houden hebben wij binnen schermen tussen de tafels hangen zodat we zoveel mogelijk tafels kunnen gebruiken. Wij horen hier erg veel goede reacties over en de schermen blijven daarom nog een tijdje hangen. Gasten vinden het toch erg fijn.”

Brocante biedt heerlijke verse gerechten in een leuke ‘huiskamer’ sfeer. Kom eens binnen kijken naar de antieke Brocante uitstraling. Gasten kunnen telefonisch reserveren en binnenlopen. Zeker in het weekend is het goed om te reserveren. “Doordat we toch minder tafels hebben door de afstandsmaatregel zitten we sneller vol gereserveerd.” Telefonisch is Brocante bereikbaar op 015-3610296.

Volg ook: facebook.com/BrasserieBrocante
Informatie: brasseriebrocantepijnacker.nl
Bel: 015-3610296
Emmapark 88, 2641 EN Pijnacker  

- advertentie -

Uit de krant