Logo telstar-online.nl

Floor ter Wal: “Ik heb een passie voor vrij zijn”

  •   keer gelezen

Regio - Niet in belemmeringen blijven hangen, maar jezelf vrij voelen. Dat is de rode draad binnen het coachingstraject dat je bij Floor ter Wal kunt volgen. Ter Wal heeft een eigen coach praktijk in Bleiswijk. Vooral de therapievorm Integral Eye Movement Therapy (IEMT) is gewild. 

Bij IEMT worden ogen bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken. Ongewenste emoties worden hierdoor verminderd of verdwijnen. Cliënten noemen het ook wel het nieuwe EMDR, maar volgens Ter Wal ligt het net iets anders. Bij EMDR ga je terug naar de gebeurtenis, bij IEMT ga je terug naar de eerste keer dat je het vervelende gevoel voelde. Daarnaast heeft Ter Wal verschillende methodes om haar cliënten te helpen. “Ik kijk per persoon wat nodig is. Mijn kracht is dat ik kan switchen tussen wel tien verschillende methodes. Soms vergeten mensen zelfs dat ze een probleem hadden en dat is het grootste compliment!”

“Mijn kracht is dat ik kan switchen tussen verschillende methodes”

Eigen ervaring
“Ik heb een passie voor vrij zijn en jezelf vrij voelen.” Veel mensen komen dingen op hun pad tegen die minder leuk zijn. Je kan ervoor kiezen om erin te blijven hangen of om ze om te buigen tot iets positiefs. Ter Wal spreekt uit eigen ervaring. Haar jeugd is niet altijd makkelijk geweest. Uiteindelijk besloot ze te kiezen voor haar geluk en gevoel van vrijheid. “Vaak kun je het zelf aan, maar soms loop je tegen belemmeringen aan en daar kan ik bij helpen.”

Contact via telefoonnummer 06-23367321 en e-mail floor@floorterwal.nl.


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Meer berichten