Afbeelding
Doneer

Sandor rent voor de Hersenstichting

Actueel 1.340 keer gelezen

Eén op de vier mensen lijdt aan een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg, een van de grootste ziekten van Nederland te worden.

Doneer: actie.hersenstichting.nl/actie/sandor-boots

Sandor Boots uit Pijnacker wil graag zijn bijdrage leveren om dit te verminderen, want een hersenaandoening kan een grote impact op je leven hebben. Zo ook voor iemand die dicht bij mij staat. “Om die reden heb ik besloten om op zondag 24 oktober deel te nemen aan de Marathon van Rotterdam”, zegt Sandor.

Doneer: actie.hersenstichting.nl/actie/sandor-boots

“Mijn doel is om met het rennen van deze marathon zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Hersenstichting. Dit geld levert een bijdrage aan het belangrijke werk dat deze Stichting verricht. De Hersenstichting investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen of genezen.”

Daarom zou Sandor je graag vragen om te sponsoren en daarbij de Hersenstichting te helpen. “Alvast bedankt, namens De Hersenstichting en mij. Elke euro telt!”, aldus Sandor. Dit kan uiteraard geheel vrijblijvend met behulp van onderstaande link:

Doneer: actie.hersenstichting.nl/actie/sandor-boots

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant