Het was gezellig druk op de Markt in Nootdorp.
Het was gezellig druk op de Markt in Nootdorp.

Burendag Mercato Nootdorp groots gevierd

Actueel 654 keer gelezen

Al jaren organiseren Elly Westerduijn en John de Zwijger, samen met een aantal buren, voor de bewoners van het appartementengebouw Mercato te Nootdorp een burendag. Ook deze keer is het een bijzonder geslaagde middag geworden. 

Voor een geringe bijdrage was er voor allen een hapje en drankje. De dansschool Dance Factory verzorgde een prachtige dansdemonstratie en Nico van der Sman een wijnproeverij, waarna de middag werd afgesloten met een barbecue maaltijd bij Restaurant Cornelia. De lage eigen bijdrage voor de bewoners werd financieel mogelijk gemaakt omdat het Oranjefonds deze sociale initiatieven financieel steunt. 

Het werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de op het Marktplein gevestigde chocolaterie De Lelie, de dansschool Dance Factory, massage Beautysalon Ratchaphruek en restaurant Cornelia. Daarnaast waren er bijdragen van Staedion, VvE Mercato en bakker Ammerlaan en de Albert Heijn. Door de vele positieve reacties tijdens en na afloop blijkt dat het organiseren van een burendagfeest erg op prijs gesteld wordt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant