Wethouder Ilona Jense, vergezeld door initiatiefnemer Ellen Rebel en haar man Frank.
Wethouder Ilona Jense, vergezeld door initiatiefnemer Ellen Rebel en haar man Frank.

Met De Keulse Hei heeft Pijnacker er een inspirerende vergaderlocatie bij gekregen

Actueel 2.166 keer gelezen

De ingang van de vergaderlocatie is deskundig afgeplakt. De genodigden die voor de officiële opening van De Keulse Hei zijn uitgenodigd, moeten hun nieuwsgierigheid nog even bedwingen. Geen probleem met het prachtige weer op vrijdagmiddag 24 september. Wanneer wethouder Ilona Jense – vergezeld door initiatiefnemer Ellen Rebel en haar man Frank – de sleutel heeft omgedraaid en de deur heeft geopend, klinkt een applaus. Er kan vergaderd worden bij De Keulse Hei!

Het is een gezellige drukte op de Keulseweg 26 aan de buitenrand van Pijnacker. Ellen heeft voor alle genodigden een paar warme woorden. Gastvrijheid zit in haar DNA. Voorzien van een drankje en getrakteerd op heerlijke hapjes raken mensen met elkaar in gesprek onder een heerlijke nazomerzon. Achter de vergaderlocatie scharrelen de kippen in hun ren. Achter kippenren en groentetuin ligt De Groenzoom, een natuurgebied van 560 hectare groot. Met de natuur als buur kun je inspirerend vergaderen!

Gastvrijheid
Als alle genodigden er zijn, heet Ellen Rebel alle gasten hartelijk welkom. Zij vertelt hoe in juni 2020 het idee geboren is om van een oude garage een prachtige vergaderlocatie te maken. Daar wil Ellen een van haar grote kwaliteiten – gastvrijheid – volledig inzetten.

Een idee is niet gelijk gerealiseerd. Op die weg zijn Ellen en haar man Frank geholpen door het bureau Mees Ruimte & Milieu. Ook wethouder Ilona Jense was direct voor het idee te porren. Het zou Pijnacker nog eens extra op de kaart zetten bij het bedrijfsleven. Begin dit jaar kon aannemer Ivo Bakker Schut met de verbouwing beginnen. “Hij heeft heel wat door mij gemaakte soepjes moeten proeven. Het was hem nooit te veel.”

Met liefde noemt Ellen haar echtgenoot Frank, docent Wiskunde bij Sint-Maartenscollege in Voorburg. “Als leraar heb je een lange zomervakantie. Mijn kanjer heeft die hele zomervakantie van ’s morgens vroeg tot ’s avonds aan De Keulse Hei gewerkt!”

Modernste faciliteiten
Wethouder Ilona Jense van Pijnacker-Nootdorp vertelt dat zij direct nieuwsgierig was naar het idee waarmee Ellen en Frank bij haar op de proppen kwamen. “Ik ben trots op Ellen dat zij hiervoor wil gaan. Ik wens haar veel succes en geluk op deze mooie plek.”

Als zij de openingshandeling heeft verricht, kan iedereen de vergaderlocatie voor maximaal acht personen bewonderen. Kom je hier vergaderen, dan kun je rekenen op de modernste vergaderfaciliteiten en op een gastvrije catering. Bij mooi weer laat je de vergadertafel gewoon even voor wat die is om buiten gebruik te maken van de ruime tuin met uitgebreide loungegelegenheid. Bij slechter weer staat jou een mooie serre ter beschikking. Ellen Rebel belooft niets te veel met de pay-off ‘Inspirerend vergaderen’. Laat nu de boekingen maar binnenkomen. Meer informatie op www.keulsehei.nl of 06-20486076.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant