Afbeelding

Javier Guzman treedt op in CulturA & Zo

Actueel 631 keer gelezen

Op zondag 3 oktober, om 20.00 uur treedt cabaretier Javier op. Niet alleen corona hield hem een tijdje thuis, maar ook het feit dat hij toevallig al een sabbatical had genomen. Maar nu is hij terug, en hoe. 

Op zondag 3 oktober start hij met try-outen voor zijn Oudejaarsconference. Guzman heeft al drie keer eerder de eer gehad om een Oudejaarsconference op de planken te zetten, maar deze wordt natuurlijk echt om van te smullen. Want 2021 is nu al een legendarisch jaar. De titel van de show is: In vertwijfeling verblijven.

Wat kunt u verwachten: “Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. Dat belooft een avondje onbelemmerd lachen.” En het mooiste is dat er in uw kaartje natuurlijk voorzien is dat u getrakteerd wordt op oliebollen en champagne! 

QR-code
Kaartverkoop via www.culturaenzo.nl en bij binnenkomst wordt om uw QR-code gevraagd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant