Logo telstar-online.nl

Vijftien jaar Pauline Kloeg Voedings- en Gewichtsconsulent

  •   keer gelezen

Alweer vijftien jaar bezig zijn als voedings- en gewichtsconsulent is toch iets om zeker trots op te zijn. En dat is Pauline Kloeg!

Pauline is een bezige bij die mensen begeleidt naar een fit en gezond lichaam met haar (sport)voedingsadviezen in haar praktijk en met haar drie nordicwalk-groepen. Samen met haar man begeleidt ze deze groepen op zaterdag- en maandagochtend. Wil je ook meelopen neem dan gerust contact met haar op. Op de maandagochtend begeleidt zij trouwens een groep mensen met een lichamelijke beperking. In deze groep zijn weer wat plekjes beschikbaar.

De laatste anderhalf jaar is meer dan ooit duidelijk geworden dat een goede gezondheid van heel groot belang is. Even afvallen is vaak de kunst niet, het volhouden is moeilijker. Het is bewezen dat als je deze uitdaging samen oppakt het een stuk makkelijker gaat: je hebt steun aan elkaar. 

Om de stap naar de praktijk van Pauline Kloeg kleiner te maken introduceert zij dit najaar de actie:

Samen met je maatje een maatje minder!
Als jij samen met een vriend(in), je moeder, partner, neefje, nichtje of wie dan ook het traject oppakt betalen jullie maar één keer inschrijfkosten. Let wel op: deze actie loopt tot en met 15 oktober a.s. Dus: meteen doen!

Voor meer informatie: www.paulinekloeg.nl of bel: 015-3640292.


Meer berichten