Afbeelding

Vacature: back-office verkoopadministratie

Actueel 878 keer gelezen

Wij zoeken een administratieve regelaar die warmloopt voor een afwisselende baan in ons familiebedrijf. Kom jij in een klein team in een groene omgeving helemaal tot groei, lees dan verder! 

Post Plants is een familiebedrijf in Pijnacker dat sinds 2021 in samenwerking met Forever Plants is overgestapt naar teelt van tropische groene kamerplanten. Samen hebben we een productieareaal van 6 hectare waarin een uitgebreid assortiment wordt geteeld zoals Calathea, Alocacia en Philodendron, maar ook Musa en Monstera. De kwekerij in Pijnacker is 2 hectare groot en teelt groene kamerplanten in de potmaten 14 en 17 cm.

De functie

Jij bent degene die ervoor zorgt dat alles, maar dan ook echt alles, rond de verkoop van onze groene planten op rolletjes loopt. Dat begint al bij het ondersteunen van de planning van orders, tot het klaarmaken van bonnen en stickers en bijhouden van de karrenadministratie. Ook de administratieve kant van de orderverwerking die hiervan de basis is, heb jij volledig onder controle. Als back-up en ondersteuning kan je terugvallen op je collega’s op de hoofdlocatie van Forever Plants Group in Honselserdijk.

We zoeken iemand die 

  • De Nederlandse taal beheerst
  • Een positieve flexibele instelling heeft
  • Zelfstandig dit administratieve proces organiseert
  • Bij voorkeur ervaring heeft met SDF

Wij bieden

  • Een leuke, afwisselende baan met veel zelfstandigheid
  • Het is een baan voor ca. 20 uur die wat ons betreft verdeeld worden over 4 werkdagen
  • Werktijd tussen 7:00 tot 13:00 / 15:00 uur
  • Salaris conform CAO glastuinbouw

Herken jij jezelf in dit plaatje, dan willen we graag kennismaken! Solliciteren kan door een mail met motivatie en CV te sturen naar Diane@ForeverPlants.nl

Als vooraf wat meer wilt weten, dan horen we ook graag van je. Dan kan door een belletje naar Henk Post: 06 - 51 96 65 16

Post Plants, partner van Forever Plants, Hoefslag 3, 2641 ZZ Pijnacker

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant