Winnaars en verliezers in Nootdorps voetbal

Actueel 352 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen zaterdag kreeg SV Nootdorp Nieuwenhoorn op bezoek. In de oefenperiode werd nog verloren van Nieuwenhoorn maar nu het om de punten ging stond de formatie van trainer Marco Jalink op zijn plaats en werd met veel strijd en passie de punten in Nootdorp gehouden.

Tegen het einde van de eerste helft sloeg SV Nootdorp toe. Randy Stanneveld zorgde voor de 1-0 en op slag van rust verdubbelde Joey van Maaren de score en in blessure tijd van de eerste helft was nogmaals Joey van Maaren trefzeker waardoor de ruststand 3-0 was, wat tevens de eindstand was.

Zondag ging RKDEO op bezoek bij Olympia in Gouda. De wedstrijd begon goed, binnen 20 minuten stond er al 0-2 op het scorebord door doelpunten van Quinten Hellemons. Helaas kreeg Hellemons ook binnen het half uur spelen een rode kaart. Vlak voor rust kwam Olympia terug in de wedstrijd en was de ruststand 1-2. Vlak na rust kwam Olympia al langszij en met nog ongeveer een kwartier te spelen op voorsprong. Tegen het einde van de wedstrijd maakte invaller Nordin Maghnouji namens RKDEO weer de gelijkmaker maar amper enkele minuten later kwam Olympia weer op voorsprong. In de slotfase kreeg RKDEO ook nog een penalty, Maghnouji nam deze maar werd gekeerd door Olympia keeper en dus verloor RKDEO met 4-3 deze bekerwedstrijd.