Allerhande tuinbouwgereedschappen en 'gewone' gereedschappen staan zaterdag 4 september uitgestald.
Allerhande tuinbouwgereedschappen en 'gewone' gereedschappen staan zaterdag 4 september uitgestald.

Schuurverkoop van oude tuinbouwgereedschappen

Actueel 1.912 keer gelezen

Een trouw lid van Shantykoor Schiehaven, Nico van der Sman, gaat zijn druivenkas aan de Munnikenweg in Berkel en Rodenrijs afbreken.

In deze kas staat een grote verzameling van oude tuinbouw gereedschappen, zoals oude werkpaarden gareels, werkpaarden schoenen, koperen verstuivers, Bascule weegschalen, koetslampen, enzovoorts. Voor de liefhebber van oude spullen uit grootmoeders tijd is dit een fantastische kans om voor een relatief redelijke prijs deze oude spullen aan te schaffen. Al deze spullen, waarvan de meeste als meer dan 75 of 100 jaar oud zijn, worden voor bezichtiging en verkoop opgesteld in de tuindersschuur van Cock Tas aan de Nieuwkoopseweg 20 in Nootdorp. 

Tevens wordt er ook nog ‘gewoon gereedschap’ aangeboden, zoals boormachines en cirkelzagen. Op zaterdag 4 september kunt u dit allemaal komen bekijken en eventueel te kopen voor een redelijk bedrag voor wat het u waard is en de opbrengst van deze verkoop is voor het Shantykoor Schiehaven. Men wordt verzocht zoveel mogelijk met de fiets te komen maar als dit niet mogelijk is; er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant