Afbeelding

G&P weer helemaal open na Piets stormachtige knieoperatie

Actueel 2.047 keer gelezen

Pijnacker - Gerda en Piet hebben dinsdagochtend de deuren van de bloemen- en plantenwinkel Flowers en Plants aan de Kerkweg in Pijnacker weer geopend. De afgelopen periode onderging Piet een knieoperatie. Dat was nodig ook, want Piet kon amper meer lopen.

De operatie ging helaas niet helemaal zoals verwacht. “Het is allemaal niet zo goed verlopen. Ik wilde graag nog dezelfde dag weer lopen, iets dat ze ook aanraden, maar dat duurde uiteindelijk vier dagen.” Er kwamen tot overmaat van ramp ook nog een hoop complicaties bij, maar inmiddels gaat het weer allemaal redelijk. Het gaat zelfs zo goed, dat Piet samen met zijn vrouw Gerda vandaag de deuren weer heeft geopend. 

Het hardwerkende ondernemerspaar is weer even enthousiast als voorheen. “We hebben hartstikke veel mooie spullen: bloemen, boeketten, planten voor binnen en buiten en we maken weer rouwwerk”, zegt Piet. Ze hopen dat iedereen weer als vanouds langskomt om even te loeren in de kraam. Dat kan binnen en buiten! Er is een groot assortiment aanwezig. 

G&P is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 15.00 uur. “De komende twee weken zijn dit onze tijden. Daarna zien we wel weer verder. Op zaterdag zijn we er overigens ietsje langer hoor”, zegt Gerda, die zelf ook nog een operatie moet ondergaan. Hoe dan ook een spannende tijd, maar ze laten zich niet uit het veld slaan! Ze draaien weer op volle toeren! Iedereen is vanaf vandaag dan ook weer van harte welkom aan de Kerkweg in Pijnacker. Volg G&P Flowers en Plants ook op Facebook!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant