Logo telstar-online.nl

Opfriscursus zwemveiligheid!

  •   keer gelezen

Tijdens vakantie zoeken we massaal zwembaden en stranden op. Heerlijk, water is fun! Maar hoe staat het met de zwemveiligheid van jouw kind? De afgelopen periode is het niet mogelijk geweest om na het behalen van het A, B of C diploma regelmatig te blijven zwemmen door verschillende sluitingen in verband met de lockdown. 

Met onze opfriscursus zorgen wij dat op een speelse manier de zwemveiligheid van jouw kind weer optimaal is! We herhalen de verschillende zwemslagen en oefenen verschillende survival onderdelen. Maar het belangrijkste is; Plezier in zwemmen!

De opfrislessen worden elke vrijdag gegeven in de periode van 23 juli t/m 27 augustus in het zwembad van Ipse de Bruggen te Nootdorp. Elke les duurt 1,5 uur. Tussendoor nemen wij 5 min pauze om de kinderen de gelegenheid te geven om even wat te drinken.

De lestijden waar een keuze uit gemaakt kan worden zijn: 10:15-11:45 en 12:00-13:30. Het opgeven kan door het sturen van een email naar: info@future-sports.nl. De kosten voor deze cursus bedragen €25,- per les.

Vermeld bij aanmelding de naam en leeftijd van de deelnemer, een emailadres en telefoonnummer. Ook willen wij graag weten welke zwemdiploma’s er behaald zijn door middel van het toevoegen van een kopie van het hoogste behaalde zwemdiploma.

Future-Sports
www.future-sports.nl


Meer berichten