Afbeelding

Vanaf nu Telstar Mediacentrum

Algemeen 2.590 keer gelezen

Telstar Uitgeverij bestaat al meer dan 35 jaar. In 1985 werd huis-aan-huiskrant Telstar overgenomen van Drukkerij Raket en vanaf toen werd de Telstar uitgegeven onder de naam Studio Telstar BV, later Telstar Uitgeverij BV.

Nu, meer dan 35 jaar later, biedt Telstar Uitgeverij BV veel meer diensten aan. Naast het uitgeven van verschillende huis-aan-huiskranten, kan je ook terecht voor drukwerk en verspreiding, het vervaardigen van huisstijlen en campagnes, het opzetten van websites en webshops, het opzetten en beheren van socialmediapagina’s en het schrijven van teksten en fotografie. De naam Uitgeverij weerspiegelt niet meer volledig de identiteit van het bedrijf. Daarom zullen wij vanaf nu Telstar Mediacentrum heten. Een allesomvattende naam van de aangeboden diensten.

Gigantisch lokaal bereik
Wij kunnen onze zakelijke dienstverlening aan een gigantisch lokaal bereik koppelen. We hebben meer dan 875.000 pageviews per maand op onze nieuwssites en bereiken 43.000 mensen via onze socialmediakanalen. Daarnaast bereiken we offline, via onze huis-aan-huiskranten, 160.000 huishoudens. Dat maakt ons onderscheidend!

Lees alles over ons bereik, onze visie, de geschiedenis en onze aangeboden diensten in onderstaande katern en neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website www.telstarmediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant